SC LDP SA are şef nou interimar: Andrei Mircea Vieriu

SC LDP SA are şef nou interimar: Andrei Mircea Vieriu

 Andrei Mircea Vieriu este noul director general interimar la SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Bistriţa, în urma demisiei lui Lucian Cherecheş, cel care a lucrat aproape 20 de ani la această firmă care are drept  acţionar unic Consiliul Judeţean. Vieriu este ginerele preşedintelui ALDE BN, Ioan Ţintean.

Ing. Andrei Vieriu este angajat la LDP SA din ianuarie 2015, ocupând funcţia de director economic. Acesta este absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de construcţii (secţia Căi Ferate, Drumuri şi Poduri), din 2009. În perioada 2009-2013 a lucrat la CML.RO, ca şef punct de lucru, iar din 2013 până în 2015 a fost manager pe România la H&H Gebruder Haider SRL, companie din domeniul construcţiilor.

În ceea ce îl priveşte pe Lucian Cherecheş, acesta  şi-a prezentat demisia din funcţie, optând pentru domeniul privat. Acesta a lucrat la LDP din 1 octombrie 1997, debutând ca economist, ocupând ulterior funcţia de şef Serviciu financiar, din 2009 fiind, intercalat, director economic şi director general.

Categoria: EVENIMENT