Şase ani de procese pentru şase hectare de teren.

Şase ani de procese pentru şase hectare de teren.

Şase ani de procese, zeci de mii de lei cheltuiţi prin instanţe pentru şase hectare de teren. Sătul să mai bată tribunalele, Vasile Mititean din satul Agrişu de Sus, comuna Şieu Odorhei a pichetat astăzi Instituţia Prefectului. El ameninţă că se va sinucide dacă nu i se va rezolva problema care l-a adus în pragul disperării.

Vasile Mititean are 65 de ani şi locuieşte în satul Agrişu de Sus, comuna Şieu Odorhei, iar problemele legate de pământurile pe care le solicită să le primească înapoi conform legilor proprietăţii l-au adus în pragul disperării. Mititean a început de astăzi o acţiune de pichetare a Prefecturii Bistriţa-Năsăud, singura instituţie care poate să îi rezolve situaţia grea în care se află.

 

Aflat în birou, prefectul Ovidiu Frenţ spune că ştie foarte bine în ce situaţie se găseşte Mititean, dar că lucrurile ce au depins de comisiile de fond funciar au fost rezolvate, însă există şi altele pe care doar justiţia le poate găsi soluţia.

 

Vasile Mititean ameninţă că se va sinucide dacă nu îşi va primi înapoi toate terenurile primite în moştenire de la părinţi.

Categoria: EVENIMENT