”Săptămâna Jandarmeriei bistriţene” continuă astăzi la Beclean

”Săptămâna Jandarmeriei bistriţene” continuă astăzi la Beclean

 

”Săptămâna Jandarmeriei bistriţene” continuă şi miercuri 29 martie, la Beclean. Toţi cei interesaţi de activitatea jandarmilor vor putea să îi întâlnească în zona centrală a oraşului, unde între orele 12.00 – 15.00 va fi organizat un punct de informare.

Ziua Jandarmeriei Române va fi sărbătorită la Bistriţa luni 3 aprilie, de la ora 12.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu, moment care constituie punctul culminant al activităţilor premergătoare organizate cu acest prilej. Astfel, la împlinirea a 167 de ani de la înfiinţarea acestei arme, va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului şi vor fi organizate exerciţii demonstrative atractive destinate publicului larg.

”Săptămâna Jandarmeriei bistriţene” a demarat la Bistriţa, marţi 28 martie, la ora 12.00, cu un Punct de Informare la Big, unde au fost organizate ateliere de prezentare a materialelor, autovehiculelor şi a tehnicii din dotarea jandarmilor în misiuni.

Pentru aproximativ trei ore, atât cei mari cât mai ales cei mici au luat cu asalt zona în care se aflau jandarmii şi au probat pe rând căştile şi vestele antiglonţ, materialele din dotarea jandarmilor şi au petrecut câteva momente pe atv-ul Jandarmeriei montane sau în maşina de intervenţie a oamenilor legii.

Nu au lipsit nici momentele de afecţiune arătate partenerilor de încredere ai jandarmilor: Sacha, Dona sau Zara.

Categoria: EVENIMENT