Să nu cădem în capcana cuvintelor murdărite

Să nu cădem în capcana cuvintelor murdărite

Primarul comunei Chiochiş şi secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud,Vasile Silaşi face astăzi un apel la toţi cei implicaţi în diferite lupte politice  pe reţelele de socializare să o lase mai uşor cu „obscenităţiile”. Fără să dea exemple, Silaşi le cere celor care agresează din punct de vedere verbal să îşi ţină „înjurăturile” acasă.

Vasile Silaşi: „ Observ că pe reţelele de socializare a început un adevărat război al cuvintelor murdare, a cuvintelor care nu necesită niciun fel de explicaţii dar care nu fac bine nimănui. Nici PSD-ului dar nici PNL-lui. Nu fac bine nimănui, iar obscenităţile nu pot fi agreate şi acceptate de niciun lider politic, dar nici de nimeni altcineva. Fac un apel tuturor celor implicaţi în lupta politică din oraşul Sîngeorz Băi să nu intre în polemici licenţioase şi să nu accepte folosirea în spaţiul public a unor expresii ce murdăresc adevăratul dialog politic.

Partidul Naţional Liberal se delimitează de orice fel de persoane care folosesc pe reţelele de socializare expresii jignitoare şi care încalcă demnitatea umană, agresiunile verbale şi ameninţările neputând fi acceptate de absolut nimeni”.

 

 

Categoria: Politica