Rotary Club Bistrița a sărbătorit 20 de ani!

Rotary Club Bistrița a sărbătorit 20 de ani!

La această celebrare, prefectul județului, Ovidiu Victor Frenţ și-a felicitat colegii rotarieni pentru serviciul în slujba comunității și promovarea standardelor etice ridicate în toate profesiile și a apreciat implicarea și rezultatele muncii organizației bistrițene.
Ca în orice domeniu, unitatea ne face mai puternici, fiind de dorit cât mai multe acțiuni comune ale cluburilor Rotary și Lions, atunci când e nevoie cu sprijinul instituțiilor, pentru rezolvarea cât mai multor probleme și nevoi ale comunității în care trăim cu toții.

Subprefectul Ciprian Ceclan-Oprea a subliniat în discursul său, prietenia care unește rotarienii și caritatea ca modalitate de comunicare și de a face lumea mai bună.

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud susține rotarienii și în general ONG-urile pentru dedicația cu care reușesc să contribuie la progresul societății și la empatia față de probleme semenilor noștri.

Îl felicităm și cu această ocazie pe Profesorul universitar doctor Mircea Gelu Buta care primit titlul de „Omul Anului 2017” din partea Clubului Rotary Bistriţa, al cărui prim preşedinte a fost în 1998.

Categoria: EVENIMENT