Roland Venig: Nu îmi mai doresc să fiu primar la Sîngeorz Băi

Roland Venig: Nu îmi mai doresc să fiu primar la Sîngeorz Băi

Prezent la  inaugurarea a două dintre obiectivele realizate în cadrul contractului de lucrări numărul doi 2, şi anume staţiile de epurare de la Sângeorz Băi şi de la Salva, primarul oraşului Sîngeorz Băi, Roland Venig a vorbit şi despre viitorul său politic şi administrativ.

El ne-a spus că nu va mai candida pentru un nou mandat în iunie 2016, al cincilea ca număr: ” Sunt obosit, dezamăgit, cred că lucrurile puteau fi altfel dacă se vroia,dacă exista mai multă voinţa politică. Oricum, viitorul primar va avea de finalizat cel puţin trei proiecte europene dar şi alte investiţii. Sper că pentru un alt primar, lucrurile să fie mult mai simple”, a conchis Venig.

2014: Renunţ la primărie

Reamintim că Venig a anunţat în urmă cu un an de zile că  ar putea renunța la mandatul de primar câștigat în iunie 2012 pe listele PSD. Venig a  spus atunci că se gândește la acest lucru de peste șase luni de zile, gândul său fiind acela de-a se întoarce în turism.”Este un gând mai vechi de-al meu, mai ales că în 2013 ne-am confruntat ca administrație cu o situație cel puțin penibilă, toate conturile primăriei fiind blocate, iar noi fiind în imposibilitatea de-a putea plăti salarii sau alte drepturi ale angajaților”, aprecia Venig.

Categoria: Politica Locala