Robert Sighiartău: Mă gândesc foarte serios la o candidatură pentru şefia PNL BN, dar nu este exclus să susţin o altă persoană

Robert Sighiartău: Mă gândesc foarte serios la o candidatură pentru şefia PNL BN, dar nu este exclus să susţin o altă persoană

Procesul alegerilor interne în organizaţia judeţeană a PNL a început în aceste zile, primele organizaţii fiind cele de la Rebrişoara şi Cetate. Potrivit calendarului, alegerile în PNL Bistriţa sunt programate pentru ziua de sâmbătă, 25 martie, iar cele judeţene tot într-o sâmbătă, dar pe data de 22 aprilie. Actualul preşedinte interimar, deputatul Robert Sighiartău nu a confirmat încă depunerea candidaturii. Preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Robert Sighiartău, a confirmat astăzi faptul că procesul de alegeri interne a debutat în interiorul organizaţiei judeţene. El a precizat că există un calendar al acestor alegeri, primele comune care au făcut acest lucru fiind Rebrişoara şi Cetate. Deputatul Sighiartău a mai spus că nu ştie , încă, dacă va candida pentru preşedinţia PNL Bistriţa-Năsăud.

ROBERT SIGHIARTĂU: „În perioada următoare mă voi gândi foarte clar. Eu am mai declarat că, dacă există persoane mai competente ca mine, care să simt în stare să conducă Partidul Naţional Liberal, nu voi avea nimic împotrivă să susţin acea persoană. Dacă eu consider că nu există acea persoană,  voi lua o decizie şi poate îmi voi pune şi eu candidatura pentru funcţia de preşedinte”

Potrivit calendarului intern, alegerile în PNL Bistriţa sunt programate pentru ziua de sâmbătă, 25 martie, iar cele judeţene tot într-o sâmbătă, dar pe data de 22 aprilie. La ora atuală, nu există nicio candidatură depusă la secretariatul partidului pentru PNL Bistriţa, dar actualul preşedinte interimar, Ioan Turc ne-a confirmat intenţia sa de-a face acest lucru.

 

Categoria: Politica