ROBERT SIGHIARTĂU: DEZAMĂGIT DE REZULTATE, DEZAMĂGIT DE LEGISLAŢIA ELECTORALĂ

ROBERT SIGHIARTĂU: DEZAMĂGIT DE REZULTATE, DEZAMĂGIT DE LEGISLAŢIA ELECTORALĂ

Dezamăgit de rezultate, dezamăgit de legislaţia electorală. Aşa a fost în prima sa conferinţă de presă singurul parlamentar al PNL, deputatul Robert Sighiartău. La un calcul simplu, în urmă cu patru ani, liberalii mergeau în Parlament cu patru oameni, acum cu doar unul singur, descreşterea fiind de minus 75 la sută.

Singurul politician pe care Partidul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud îl va trimite în Parlament, deputatul Robert Sighiartău, s-a întâlnit astăzi cu presa. Sighiartău a fost secondat de fostul număr doi pe lista PNL la Camera Deputaţilor, Doris Moldovan.

Parlamentarul liberal a făcut mai multe aprecieri cu privire la rezultatele votului, arătându-se dezamăgit de legislaţia electorală. El a mai spus că modificarea legii alegerilor parlamentare va fi unul din obiectivele mandatului său în Camera Deputaţilor.

 

 

Reamintim faptul că judeţul Bistrița-Năsăud va trimite în Parlament următorii politicieni:  Doina Pană -PSD, Daniel Suciu – PSD, Robert Sighiartău -PNL, Cristina Iurișniți -USR și Ionuț Simionca – PMP. Cele două mandate de senator prin redistribuire merg la Ioan Deneș – PSD și Ioan Simionca – ALDE.

PSD va avea doi deputați și un senator ca și în legislativul precedent, PNL, USR și PMP câte un deputat iar ALDE – un senator.

 

Categoria: Politica