Reziliează VITALIA contractele cu bistriţenii pentru a beneficia de taxa de salubrizare instituită de primăria Bistriţa

Reziliează VITALIA contractele cu bistriţenii pentru a beneficia de taxa de salubrizare instituită de primăria Bistriţa

Liberalul Gheorghe Tuţă a atras atenţia în plenul şedinţei de consiliu municipal asupra faptului că SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA reziliază pe bandă rulantă contractele cu asociaţiile de locatari sau proprietari de pe raza municipiului Bistriţa,

Potrivit lui Tuţă, acţiunea Vitaliei este consecinţă a noii taxe de salubrizare, taxă care i-ar asigura şi finanţa activitate de ridicare a deşeurilor din Bistriţa: „ Nu cred că asta e rezolvarea găsită de managementul defectuos al acestei firme care trebuia să ne prezinte dovada că este capabilă să se descurce singură în ceea ce priveşte încheirea de contracte cu cetăţenii din oraşul nostru”, spune Tuţă.

El a mai precizat că rezilirea contractelor ar putea fi o acţiune bine gândită a Vitaliei şi a Executivului primăriei Bistriţa pentru a motiva cât se poate de pertinent insttuirea taxei de salubrizare.

„Cer Executivului primăriei Bistriţa ca până la viitoarea şedinţă de consiliu municipal să ne informeze asupra acestei chestiuni!”, a conchis Tuţă.

In absentia primarului Creţu, plecat în vacanţă, viceprimarul George Avram, a subliniat faptul că nu are niciun fel de informaţii oficiale că Vitalia ar rezilia contracte. Mai mult, Avram a mai spus că activitatea de ridicare a deşeurilor menajere se desfăşoară fără sincope.

Categoria: Administratie