Revelion pe Pietonal cu Lora şi Big City din Beclean. La trecerea dintre ani este programat un impresionant foc de artificii

Revelion pe Pietonal cu Lora şi Big City din Beclean. La trecerea dintre ani este programat un impresionant foc de artificii

Pentru al şaselea an consecutiv, primăria Bistriţa şi Consiliul Judeţean BN  organizează în parteneriat evenimentul de Revelion. Astfel, în noaptea de 31 decembrie 2018  spre 1 ianuarie 2019, pe sena de la capătul Pietonalului, va urca la ora 22.15, trupa Big City din Beclean. Formația este compusă din Claudiu Timoce (chitară / voce), Claudia Timoce (chitară / voce), Sonia Diugan (voce), Cosmin Marcu (chitară bass / voce), Andrei Găurean (clape), Bogdana Moldovan (percuție).

 

La 23.15,  atenţia tuturor va fi îndreptată spre Lora. E vorba de Laura Petrescu (Lora) a lansat în ultimii ani melodii precum ”Puișor”, ”Dragă”, ”Arde”, ”Lasă-mă așa”, ”I Know”, ”Rămas bun”, ”Apel pierdut”, ”Cinci”, ”Dor să te ador”, ”Rădăcini”, ”Soare negru”.

 

”Dragi prieteni, anul 2018 se apropie de final și vă invit ca trecerea dintre ani să o petrecem împreună pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița. Aici vor răsuna cele mai noi hituri ale interpretei Lora și vocile frumoase ale unei trupe de tineri talentați din Beclean, Big City. Vă aștept!”. Este invitaţia făcută de președintele CJ Radu Moldovan tuturor bistriţenilor.

 

Concertul Lorei va fi urmat la miezul nopţii de jocuri de artificii, un adevărat show pirotehnic de la nivelul turnului Bisericii Evanghelice cu efecte pirotehnice diversificate, dar și de la nivelul solului cu lansatoare de calibre superioare. Finalul va fi marcat de lansarea de la sol a bombiţelor pirotehnice simultan cu efectele de la nivelul turnului.

 

 

Categoria: EVENIMENT