REMIZĂ FRUMOASĂ ÎN PRIMUL MECI EUROPEAN AL GLORIEI 2018: 22-22 ACASĂ LA MKS PERLA LUBLIN

REMIZĂ FRUMOASĂ ÎN PRIMUL MECI EUROPEAN AL GLORIEI 2018: 22-22 ACASĂ LA MKS PERLA LUBLIN

Primul meci în cupele europene al handbalistelor de la Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost unul de bun augur pentru echipă, rezultatul final, remiză în deplasare, aduce primul punct european Bistriței.

Meciul a fost început în forță de jucătoarele noastre, acestea reușind în prima parte a primei reprize să dețină controlul tabelei de marcaj, având chiar și 5 goluri avantaj. Repriza a fost una alertă, cu faze spectaculoase de ambele părți, fiecare echipă având situații favorabile și ratate, dar și contraatacuri finalizate.

După pauză, atunci când scorul a fost în favoarea fetelor antrenate de Horațiu Pașca, 20 – 10, jucătoarele de la Lublin și-au intrat în mână, acestea având o experiență vastă în handbalul european. Polonezele au reușit să egaleze Gloria și chiar să o conducă la un gol diferență până aproape de finalul meciului.

Cu 7 minute înainte de final, Gloria reușește să preia din nou conducerea la un gol, 19 – 20, dar jucătoarele de la MKS a preferat să joace mult mai dur și să mențină egalitatea pe tabela de marcaj. Finalul meciului a fost unul extrem de disputat, cu faze rapide desfășurate de ambele părți.

Cu 30 de secunde înainte de final, Horațiu Pașca cere time-out, dar rezultatul final nu a mai fost schimbat. Fluierul final al arbitrilor Ruslan Loshak și Artem Shajbakov din Ucraina a decis scorul final MKS Lublin – Gloria 2018 22:22!

În celălalt meci al Grupei C din Cupa EHF, ERD din Ungaria a pierdut acasă la diferență de un gol în fața favoritei grupei, Odense din Danemerca, scor final Erd –Odense 27 – 28. Următorul meci al Gloriei 2018 se va desfășura acasă în compania unguroacelor de la Erd HC, sâmbătă, 11 ianuarie.

Categoria: Sport

Scrie un comentariu

<