REGHECAMF O IA RAZNA ŞI SE IA DE BISTRIŢEANUL Gabi Balint

REGHECAMF O IA RAZNA ŞI SE IA DE BISTRIŢEANUL Gabi Balint

Reghecampf a fost deranjat şi de anumite comentarii făcute de Gabi Balint. Fostul internaţional a criticat jocul Stelei din campionat şi forma slabă pe care o traversează echipa, iar acest lucru nu a fost pe placul tehnicianului. Acesta i-a recomandat lui Balint, jucător care a câştigat cinci titluri cu formaţia din Ghencea, să aibă comentarii pertinente fără a jigni echipa sau pe cei din staff.

„Puneţi întrebarea greşit! De ce nu întrebaţi de ce nu câştigă Dinamo cu Steaua? (n.r. fusese întrebat de seria Stelei fără victorie în derby-uri). Rezultatele Stelei împotriva lui Dinamo sunt rezultate pozitive. Întotdeauna într-un meci de asemenea nivel, rezultatul este deschis. Ambele formaţii sunt motivate, este un derby şi orice rezultat pozitiv este important. Pentru ambele echipe este important rezultatul acestui meci. E o partidă importantă în cariera unui fotbalist, unui antrenor, iar toată lumea îşi doreşte să o câştige.

Îl văd pe specialistul Gabi Balint cum face analize de mare antrenor, dar rezultatele lui au lăsat de dorit. Să fie sănătos, să comenteze, dar să o facă în aşa fel încât să nu jignească. Dacă ne luăm de ei se spune că ne luăm de fostele glorii, dacă nu uite ce se întâmplă. Completez la analiza făcută de Gabi Balint. În general în fotbal se marchează uşor când reuşeşti să profiţi de o greşeală a adversarului… Eu îl invit să vină la antrenamentele noastre să vadă ce lucrăm, dar este mult mai greu să aplici aceste lucruri când adversarul se apără aglomerat. Noi nu reuşim să recuperăm foarte repede şi să declanşăm atacuri, iar asta mă deranjează. Am discutat-o şi cu jucătorii.

Noi încercăm să câştigăm, dar se întâmplă să nu câştigăm. Nu e nicio tragedie… E adevărat că nu jucăm aşa cum ne-am dori, dar s-a întâmplat”, a declarat Laurenţiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

Steaua nu s-a impus în ultimele 7 derby-uri cu Dinamo (6 remize şi o înfrângere).

Categoria: Sport