REFORMA ÎN PSD, O POVESTE DE DÂNŞII INVENTATĂ

REFORMA ÎN PSD, O POVESTE DE DÂNŞII INVENTATĂ

„Liviu Dragnea e un frustrat de anvergură”. Declaraţia aparţine co-preşedintelui PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha. Liderul liberal bistriţean s-a lansat astăzi în atacuri cât se poate de virulente la adresa liderilor naţionali şi locali ai PSD în ceea ce priveşte desemnarea lui Liviu Dragnea pe funcţia supremă în această formaţiune politică. PSD nu se mai întoarce în comunism, acest partid merge spre Coreea de Nord, a conchis deputatul Dolha.

Deputatul Stelian Dolha şi consilierul municipal Sorin Hangan sunt cei doi liberali care s-au întâlnit astăzi cu mass media bistriţene. Dacă Sorin Hangan a vorbit despre problemele cu care se confruntă locatarii celor două blocuri de pe strada Crinilor, deputatul Stelian Dolha i-a criticat dur pe social-democraţi, ironizând uşurinţa cu care au „trecut” de la epoca Ponta la epoca Liviu Dragnea. Dolha a mai spus că PSD dă dovada unei incapacităţi istorice de-a se reforma, direcţia acestei formaţiuni politice fiind spre Coreea de Nord.

STELIAN DOLHA

”I-am văzut și pe PSD-iștii din Bistrița, nu mai sunt pontiști, s-au întors cu 180 de grade. L-am auzit pe Radu Moldovan spunând că începe o npouiă etapă în PSD, s-a dus Ponta, vine Dragnea. Dar cea mai amuzantă, ca să folosesc un termen blând că e o doamnă, a fost doamna Doina Pană, care înainte de alegeri ne-a spus ceva despre Liviu Dragnea. A spus că frustratul acesta candidează, ceva de genul ăsta. După vot l-a reevaluat și a spus că e un om de anvergură. Doamna Pană, ori e frustrat ori e de anvergură. Sau e un frustrat de anvergură, să ne dumiriți și pe noi. Și în Bistrița-Năsăud au fost duși oameni cu mașini ca să voteze. 90% să nu-și pună întrebarea ce se întâmplă cu PSD dacă Dragnea primește cu executare? Aveau oameni tineri care puteau schimba fața PSD, dar ei au ales același model comunist cu 97%. E acelaşi partid care nu vrea să se reformeze”.

În ceea ce priveşte sondajul care va stabili cine va candida la primăria Bistriţa contra actualului edil Ovidiu Creţu, Dolha a confirmat faptul că respectiva cercetare sociologică va începe în zilele următoare, primele cifre urmând să apară pe piaţă la jumătatea lunii