Război crunt între politicieni în precampania pentru europarlamentare: PSD vs PNL sau USR

Război crunt între politicieni în precampania pentru europarlamentare: PSD vs PNL sau USR

Război crunt între politicieni în precampania pentru europarlamentare: PSD vs PNL sau USR. Cristina Iurișniți acuză că a fost ținută la ușă în timpul vizitei Ecaterinei Andronescu la Bistrița

Debut în forță a precampaniei electorale pentru euroalegerile din 26 mai, partidele politice ”intrând” déjà la rupere prin conferințe de presă dar și declarații politice care au inflamat destul de rău spiritele. Astfel, după schimbul dur de replici între Ioan Turc și Bogdan Ivan, deputatul Cristina Iurișniți vine și acuză PSD de faptul că nu i-a permis accesul la întâlnirile organizate joi cu ocazia vizitei ministrului Învățământului, Ecaterina Andronescu la Bistrița.

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișiniți : ” Doamna inspector general Camelia Tabără a spus că la inspectorat este o ședință cu directorii iar la Rebreanu este un Consiliu profesoral, deci din nou o reuniune internă și că nefiind o întâlnire politizată, nu e cazul să fiu prezentă. Menționez că sunt cadru didactic de peste 20 de ani, am fost elevă olimpică la nivel national al acestui liceu, la fel și fiul meu, care acum este inginer IT la Cluj .
În prezent sunt membră in Comisia de învățământ a Camerei Deputaților!
La cererea mea de a participa la aceste întâlniri, am primit următorul răspuns:
Să nu politizăm a fost mesajul!
Dar atunci ce căuta Radu Moldovan acolo?
Și până la urmă cine se va preocupa realmente de finanțarea necesară reabilitării clădirii centrale a liceului care duce renumele Bistriței în țară și în lume prin generații de elevi bine pregătiți. Am utilizat toate instrumentele activității parlamentare , am trimis interpelări, scrisoare deschisă și întrebare punctuală acum proaspătului ministru Suciu. În opinia mea, dacă se dorea o rezolvare și o discuție reală pe acest subiect erau invitați si reprezentanții Forumului German sau ai primăriei.

Nu știam că Radu Moldovan are în atribuții administrarea școlilor din municipiu.De acest lucru se ocupă primarii. Ipocrizie și dublu discurs în cunoscutul stil toxic al monstruoasei Coaliții!
Mi s-a spus că prezența mea ar politiza actiunile…
Despre ce vorbim?? Și mai ales despre cine vorbim??

Categoria: Politica