Războaie „mari” între partide mici: PER vs Verzi pe tema legalizării prostituţiei şi a ştampilei din rucsac

Războaie „mari” între partide mici: PER vs Verzi pe tema legalizării prostituţiei şi a ştampilei din rucsac

Legea Prostituţiei dorită şi explicată luni  seară la Bistriţa de preşedintele PER, Dănuţ Pop, a născut deja controverse şi ironii. Primii care au ieşit la atac au fost verzii bistriţeni, deşi, aceştia au replicat unei alte declaraţii făcute tot aseară de Dănuţ Pop şi care a spus că exclude orice fel de alianţă cu Partidul Verde, pe care îl consideră un partid de buzunar, de rucsac, „acolo unde ţin ştampila”.

Fără a mai sta pe gânduri, fostul candidat la Camera Deputaţilor al PVE, Lucian Moldovan, vine cu mai multe întrebări pe care le adresează fostului preşedinte al PER BN, Alexandru Toniuc.

 

Lucian Moldovan: „Dom’ Alexandru Marian Toniuc,daca tot vreti vreti sa legalizati prostituția,dați-mi și mie câteva explicații,ca să fiți ridicol până la capăt:
1.Prostituata se va angaja la o instituție specializată, sau va desfășura o activitate independentă,pe persoană fizică?
2.Pentru această profesie, faceți cod CAEN?
3.Completează Declarația 600?
4.Urmează niște cursuri de calificare(gen cum să pună prezervativul) sau se califică la locul de muncă?Ori poate de igienă la DSP?
5.Cum plătește contribuțiile?Numerar,prin virament,sau în natură?Și care ar fi instituțiile abilitate să colecteze aceste venituri(inclusiv cele în natură😋?
6.Înainte de a susține atât de tare propunerea celorlalți doi păcălici alături de care ședeți în fotografie, ați făcut un studiu de impact care să justifice inițiativa?Poate îl faceți pe fonduri europene, dacă nu-l aveți încă?
7.Peștii! Dar cu peștii cum rămâne?!Probabil, rămași fără loc de muncă, devin șomeri sau asistați social.
8.Aveți o scuză suficientă pentru Dana Cindrea pe care ați făcut-o voi,cei trei bădărani, să plece rușinată din conferința de presă,nemaisuportând mojicii?”.

 

Prezent la Bistriţa  în cadrul unei turneu naţional, preşedintele PER, Dănuţ Pop a spus următoarele despre legalizarea prostituţiei: „Considerăm că legalizarea serviciilor sexuale comerciale ar contribui, pe de o parte, la anularea cheltuielilor bugetare alocate combaterii traficului şi exploatării persoanelor vulnerabile, la diminuarea sumelor alocate combaterii bolilor cu transmitere sexuala şi a combaterii traficului şi consumului de droguri, iar pe de alta parte ar avea ca principal efect alimentarea bugetului anual consolidat al statului cu sume de ordinul sutelor de milioane de euro. Nu în ultimul rând, legalizarea serviciilor sexuale comerciale ar conduce la stoparea agresiunilor de ordin moral şi fizic îndreptate asupra persoanelor care practica sexul comercial”.

 

 

 

 

Categoria: Politica