Rămăşiţele zilei de 12 februarie : Daaa, cu puiu ce-aţi avut, nene?

Rămăşiţele zilei de 12 februarie : Daaa, cu puiu ce-aţi avut, nene?

Breee, mare dandana cu băiatul ăla glugat, eu aşa le spun la brotacii care se acoperă cu glugile şi fac pe rapperii americani, că şi rappul e o altă muzică pe care eu nu o înţeleg şi nici nu intenţionez. Noah, dar nu despre afroamericani era vorba ci de glugatul care dezgheţa puii la restaurantul cu nume de „Ardeal”. Oricum, eu zic că patronatul, parcă aşa le spune la ăştia, trebuie să-l premieze, că o metodă mai originală, pe bune dacă am mai văzut. Filmuleţul a fost drăguţ, cu mesaj către cei care l-au trimis să decongeleze înaripatele: Du-te mă şi fă ceva cu puii ăia, dar să îi aduci vii, pardon, dezgheţaţi. Oricum, nimeni de acolo, de la ristorrante, nu l-au citit pe don Cristoiu pe vremuri cu a lui găina care a născut pui vii. Nici nu trebuie să vă prindeţi, dar tot nu înţeleg ce e aşa de „strigător la cer”, că ala dezgheţa puiul cu ajutorul cimentului. Daaa, ce? O face prima oară, fără să ştie patronuuu. Mno, eu nu cred asta, pe mine mă enervează rău indolenţa glugaţilor, guşaţilor, sconşilor şi a tuturor celor care cred că se pricep foarte bine la ceva ce nu înţeleg mai deloc. Eu cred că povestea aici nu este despre cine arunca puii pe jos, mai degraba e despre cine accepta acest lucru dintre şefi. Pe urmă, ce puii mei, omu strânge puiul, îl duce la bucă-tărie, oare de ce toată lumea se gândeşte la o bucă, îi spală şi îi prăjeşte, aşa că îi puteţi hali liniştiţi. Nu păţiţi nimic, nu vă maicântaţi atât. Pe vremuri când băieţii pricepuţi furau pui de la Avicola şi îi ascundeau în şanţuri, sub podeţe în tot felul de saci, nimeni nu mai comenta nimic. Ce să facem, ne-am europenizat , doar că întodeauna vor exista şmecheri, cu sau fără pui dezegheţaţi şi nu doar în restaurante, ci pe toată centura aia!

Categoria: EDITORIAL

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *