RADU MOLDOVAN: Un vis a devenit realitate

RADU MOLDOVAN: Un vis a devenit realitate

Oficialităţi judeţene şi locale au participat  la inaugurarea sălii de cinema „Adrian Pintea” din cadrul Centrului Cultural „Dacia”. Invitaţi de onoare ai preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, au fost actorul Dorel Vişan, dar şi Adrian Mironescu, directorul general al RADEF „România Film”, şi Marinel Paşcu, director general adjunct. În mesajele lor, invitaţii prezenţi la evenimentul inaugural au subliniat importanţa unei astfel de investiţii pentru comunitate oferindu-se şansa tuturor bistriţenilor de a viziona un film la standarde de calitate de ultimă oră, la ei acasă.

RADU MOLDOVAN: Un vis a devenit realitate, iar de ASTĂZI județul Bistrița-Năsăud are un modern Cinematograf amenajat în incinta Centrului Cultural Dacia!

Din această seară bistrițenii pot urmări cele mai noi filme de top mondial, dintre care amintesc Inferno, Jack Reacher sau #selfie69.

Vă așteptăm cu drag la Cinema Adrian Pintea din incinta Centrului Cultural Dacia!

 

Primul film care a rulat după mai bine de doi ani şi jumătate, la „Dacia”, a fost „Inferno”, care a avut premierea chiar astăzi în toate cinematografele din ţară, producţie cinematografică în regia lui Ron Howard, şi avându-i în distribuţie pe Tom Hanks, Omar Sy, Felicity Jones.

De la ora 20.30, publicul larg a venit să guste cea mai de succes comedie românească, #Selfie69, o comedie indecent de romantică, dar şi de sexy, în regia Cristinei Iacob.

rasunetul.ro

Categoria: EVENIMENT