Radu Moldovan şi Doina Pană, prezenţi la întâlnirea cu preşedinţii de organizaţii PSD din Transilvania: Se cere convocarea de urgenţă a unui Comitet Executiv Naţional

Radu Moldovan şi Doina Pană, prezenţi la întâlnirea cu preşedinţii de organizaţii PSD din Transilvania: Se cere convocarea de urgenţă a unui Comitet Executiv Naţional

Liderii social-democraţi din Transilvania i-au cerut lui Liviu Dragnea convocarea cât mai rapidă a unui Comitet Executiv pentru a pune capăt tensiunilor din partid. La discuţii a luat parte şi preşedintele PSD BN, Radu Moldovan, dar şi Doina Pană în calitatea ei de vicepreşedinte regional.

Liderii organizațiilor PSD din Transilvania susțin că filialele din Ardeal îi solicită președintelui Liviu dragnea convocarea unei ședințe a CExN pentru „clarificarea eventualele nemulțumiri”.

„Am avut în această după amiază o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcția în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt și mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privințe și am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des și vom avea poziții unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru”, menționează pe Facebook Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD și președinte PSD Maramureș.

„Susținem fără rezerve Guvernul PSD-ALDE și aplicarea în continuare a Programului de Guvernare. Toate atacurile și disensiunile publice între membrii PSD cu funcții de conducere de la București trebuie să înceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernării și pentru a ne putea ține de cuvântul dat românilor în 2016. Cerem președintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei ședințe (sau a câte ședințe este nevoie) a Comitetului Executiv Național pentru a clarifica eventualele nemulțumiri a unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să își exprime liber punctul de vedere dar ne dorim să auzim nemulțumirile în cadrul ședințelor statutare ale partidului și nu în mass media”, a precizat Zetea.

 

 

Categoria: Politica