RADU MOLDOVAN: Pentru mine investițiile în infrastructura de sănătate sunt o prioritate

RADU MOLDOVAN: Pentru mine investițiile în infrastructura de sănătate sunt o prioritate

Aflată la ediția cu numărul VII, Conferința „Zilele Medicale Bistrițene”, va reuni pentru câteva zile la Bistrița unele dintre cele mai experimentate cadre medicale, care vor împărtăși din experiențele lor și din cele mai noi tehnologii medicale.

Invitat la acest eveniment, preşedintele CJ BN, Tadu Moldovan a spus următoarele: „Pentru mine investițiile în infrastructura de sănătate sunt o prioritate. Acest lucru s-a reflectat astfel în investiții de peste 20 de milioane euro în ultimii 5 ani în:

-modernizarea secției de neonatologie (maternitate)
-modernizarea și echiparea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean
-construcția unei noi secții de chirurgie
-construcția celui mai modern Bloc Operator din România
-generarea și promovarea unui proiect pilot în România: Construcția de locuințe ANL pentru tinerii medici

Și pentru că sănătatea este un punct important și culminant, până în anul 2020 vrem să achiziționăm un nou Computer Tomograf, să extindem secția de Terapie Intensivă, Unitatea de Primire Urgente și cel mai important, un Centru de Radioterapie pentru tratarea bolnavilor de cancer.

Vreau să îl felicit pe președintele Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud, domnul doctor, Ioan Dănuț Cocoi pentru continuitatea acestui frumos eveniment, pentru implicare și devotament în sprijinul acordat cetățenilor acestui județ.

Acum la împlinirea a 20 de ani de la înființarea Colegiului Medicilor din România și a Colegiului Județean al Medicilor din județul Bistrița-Năsăud nu pot decât să vă urez multă putere de muncă și înțelepciune în practicarea actului medical!”

Categoria: EVENIMENT