Radu Moldovan nu e supărat pe cei care au plecat din PSD. Nici pe Popescu, nici pe Ţintean

Radu Moldovan nu e supărat pe cei care au plecat din PSD. Nici pe Popescu, nici pe Ţintean

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud , Radu Moldovan, a vorbit astăzi pentru prima dată despre plecările din formaţiunea pe care o reprezintă. El a spus că este cât se poate de înţelegător şi a precizat că singurul care poate judeca ce fac oamenii este doar bunul Dumnezeu: “ „De judecat ne judecă bunul Dumnezeu pe toţi, noi trebuie să facem treabă, nu m-am supărat pe nimeni că nici nu am timp să mă supăr. Nu m-am supărat pe niciunul, singura diferenţă e că unii mi-au spus că pleacă şi alţii că nu”, a spus Radu Moldovan.

În ceea ce priveşte organizaţia PSD din Feldru, dizolvată după demisia lui Ştefan Sângeorzan, Radu Moldovan a precizat că discuţia finală asupra acestui subiect fierbinte va avea loc în iunie 2016, după alegeri: „Despre organizaţia PSD de la Feldru o să discutăm în iunie. În urma demisiei domnului Sângeorzan, în Vinerea Seacă, înainte de Paşte, Comitetul Executiv a nominalizat o conducere interimară, care, în momentul de faţă, e aproape de final cu o nouă construcţie, mai tânără, la Feldru şi vom vedea în iunie câţi au plecat din PSD, când oamenii votează vedem cum se valorifică lucrurile. S-ar putea să nu se ridice la nivelul organizaţiei conduse de domnul Sângeorzan, dar asta nu putem vedea decât în iunie”,

Faptul că Ştefan Sângeorzan a dezvăluit faptul că ALDE Bistriţa-Năsăud ţinteşte fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean prin persoana actualului prefect Ioan Ţintean, Moldovan s-a arătat cât se poate de pacifist: “ Am mai dezbătut cu domnul vicepreşedinte Popescu pe drum, noi oricum ne înţelegem foarte bine şi nu am aşa o problemă dacă am un birou mai mare sau mai mic. Dacă judeţul Bistriţa-Năsăud va vota cu dreapta, adică pe ALDE şi va avea un consilier judeţean în plus, eu am toată disponibilitatea să preiau biroul domnului Pugna şi să fiu coleg vicepreşedinte cu domnul Popescu şi cu domnul Ţintean preşedinte, că înţeleg că este foarte susţinut. Dar subliniez că ne înţelegem foarte bine, chiar dacă nu toată lumea agreează lucrul acesta”, a conchis Moldovan.