Radu Moldovan: În ciuda presiunilor de la Bruxelles, PSD susține mai departe familia tradițională!

Radu Moldovan: În ciuda presiunilor de la Bruxelles, PSD susține mai departe familia tradițională!

Șeful PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan a vorbit în cadrul unei conferințe de presă organizată cu ocazia semnării unor contracte pentru reabilitarea unor drumuri județene și despre familia tradițională și intenția PSD de-a organiza un miting uriaș pentru susținerea acestei idei.

”O decizie a partidului este o decizie la care mă voi supune şi pe care o voi respecta. Voi participa la miting. Mi-am susţinuut şi mi-am experimat public poziţia când alţii nu o făceau, încă de anul trecut, al doilea după domnul Deneş. (…) O spun şi acum, cred şi eu, chiar dacă unii mă vor considera retrograd, că familia trebuie să fie liber consimţită între un bărbat şi o femeie”, a spus Radu Moldovan.

”Alții au dreptul la miting, noi de nu am avea?”

Radu Moldovan a confirmat faptul că, în ciuda presiunilor venite de la Bruxelles din partea socialiștilor europeni pe tema LGBT, președintele Dragnea și PSD susțin familia tradițională.

„Am văzut poziţia preşedintelui partidului, care spunea că au fost mari presiuni din partea socialiştilor europeni ca noi să nu susţinem şi să nu ne aliem cu Coaliţia pentru Familie şi să nu susţinem un asemenea proiect şi că domnul preşedinte le-a spus că un astfel de lucru este nenegociabil. Chiar dacă socialiştii europeni  nu au asemenea viziuni, PSD va susţine cu toată forţa un asemenea proiect şi acest referendum de modificare a Constituţiei în acest sens. Credem în acest lucru şi eu cred că trei milioane de cetăţeni este un număr consistent ca toţi cei care facem politică să ţinem cont de părerea lor”, a conchis liderul social-democrat bistrițean..

Categoria: Politica