Radu Moldovan: În 6 și 7 Octombrie vă invit să votăm pentru o societate normală, în care ne dorim ca nepoții și copii noștri să crească! Votez DA!!!

Radu Moldovan: În 6 și 7 Octombrie vă invit să votăm pentru o societate normală, în care ne dorim ca nepoții și copii noștri să crească! Votez DA!!!

Respect dreptul oricărei persoane de a-și exprima personalitatea, creativitatea și de a-și manifesta credințele și lucrurile în care crede!

De asemenea, respect orice român care a adus plus valoare României și îi face cinste. Respect dreptul fiecărui om de a-și manifesta dorințele, în limita în care nu afectează lucrurile în care eu, familia mea și societatea în care am crescut credem! Acest gând nu este nici pe departe un manifest împotriva cuiva, ci unul pentru ceva!

Referendumul din 6 și 7 octombrie nu este nimic altceva decât explicitarea în Constituția României a definiției familiei, așa cum a fost înscrisă și în constituția altor state europene: Slovacia, Letonia, Lituania sau Polonia.

Dacă va întruni numărul necesar de voturi, Articolul 48, Alin. 1 din Constituție va avea următorul cuprins: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. Acum exprimarea este una ambiguă: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți”.

Nu văd nicio formă de discriminare pentru nimeni prin această modificare și prin urmare voi vota DA la referendumul din 6-7 octombrie, alături de familia mea!

Familia întemeiată între un bărbat și o femeie este unicul tip de familie validat de istorie și care a asigurat perpetuarea speciei umane. Este un lucru fără echivoc. Sunt legi ale firii și ale lui Dumnezeu care nu sunt negociabile!

De aceea, în 6 și 7 Octombrie vă invit să votăm pentru o societate normală, în care ne dorim ca nepoții și copii noștri să crească!

Eu, Emil Radu Moldovan, voi vota DA la Referendumul de revizuire a Constituției!

Categoria: Politica