joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  RADU MOLDOVAN: Cred că Liviu Dragnea este cea mai bună variantă de premier!

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Preşedintele organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan a declarat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis nu îi poate refuza lui Liviu Dragea funcţia de premier deşi are o condamnare, pentru că Iohannis este în aceeaşi situaţie juridică.

  Emil Radu Moldovan a declarat într-o conferinţă de presă că Liviu Dragnea este cea mai bună variantă pentru funcţia de premier, deşi Vasile Dâncu, originar din Bistriţa-Năsăud, ar fi fost o variantă foarte la fel de bună pentru judeţ şi în special pentru Runcu Salvei, comuna natală a actualului vicepremier.

  “Statutul PSD spune că preşedintele partidului îşi asumă candidatura de prim-ministru. Cred că Liviu Dragnea este cea mai bună variantă. Deşi până în momentul de faţă nu am avut niciun fel de discuţie despre funcţia de premier, la modul cum Liviu Dragnea a condus campania electorală, la modul cum a gestionat echipa organizată, a avut discuţii cu specialiştii şi a făcut un program de guvernare foarte bun, primul care arată surse de finanţare, este cea mai bună variantă. Niciodată niciun partid nu a mai obţinut un asemenea scor şi cred că dacă românii, în urma tuturor atacurilor şi epitetelor care i s-a adresat Liviu Dragnea au decis să-i dea majoritate absolută în Parlament, cred că este dreptul lui să meargă în momentul de faţă cu acel program de guvernare pe care l-a coordonat şi să-l pună în practică” a spus preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud.

  Întrebat dacă nu este un impediment faptul că Liviu Dragnea este condamnat penal şi asta ar putea aduce o serie de nemulţumiri la nivel european, Emil Radu Moldovan a sărit în apărarea lui Liviu Dragea spunând că şi preşedintele Klaus Iohannis este condamnat definitiv şi irevocabil fals şi uz de fals.

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  1. Gandire de ospatar obisnuit cu bacsisul.
   Ar mai trebui schimbata legea (ideea e a unui politician, condamnat) .Cei ce fura sa fie recompensati, cei cinstiti, condamnati.

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -