RADU MOLDOVAN: CONTRACTUL MERGE MAI DEPARTE, aşteptăm o adresă oficială de la CNSC

RADU MOLDOVAN: CONTRACTUL MERGE MAI DEPARTE, aşteptăm o adresă oficială de la CNSC

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunţat că decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, însoţită de o motivare, nu a ajuns încă pe o cale oficială la registratura instituţiei, astfel că nu poate comenta acea hotărâre prin care s-a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii pentru colectarea şi transportul deşeurilor, scrie rasunetul.ro

„Am aflat din presă cum că Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a acceptat, în parte, contestaţia unei companii nemulţumite. Nu pot să fac alte declaraţii până când nu văd o motivare. Trebuie să vină motivarea să văd ce au acceptat, pentru că oamenii aceia au contestat un cearşaf de chestii. Nu ştim ce au acceptat în momentul de faţă. Vedem motivarea şi pe urmă cei 62 de primari ai judeţului, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, la sfaturile pe care le vor primi de la specialişti, vor lua deciziile care se impun. (…) Noi nu am primit nimic oficial încă. Între instituţiile statului nu se comunică prin site-uri, deci trebuie să ne vină o informare scrisă. Informarea oficială va fi comunicată casei de avocatură care reprezintă ADI Deşeuri, cu care avem contract. Decizia nu îi aparţine lui Radu Moldovan, aparţine Adunării Generale a Acţionarilor a ADI Deşeuri”, a declarat preşedintele Moldovan.

Şeful administraţiei judeţene a dat asigurări că nu există probleme în ceea ce priveşte prestarea serviciului de salubrizare la nivel de judeţ. „Oamenii trebuie să stea foarte liniştiţi, că spre deosebire de alţii care se ocupă de can-can, noi ne ocupăm de problemele lor. Nu s-a întâmplat nimic în momentul de faţă, din punctul meu de vedere. Serviciul funcţionează, până la o decizie definitivă cred că trece foarte mult timp.Eu sper că în aceeaşi perioadă să avem caiet de sarcini încărcat pe SEAP, noua procedură de achiziţie”, a mai menţionat preşedintele Radu Moldovan.

Gabriela Ciornei, rasunetul.ro

Categoria: EVENIMENT