Radu Moldovan cere convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat

Radu Moldovan cere convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, reia într-o postare pe pagina sa de socializare, subiectul tensiunilor din interiorul partidului de guvernământ. Fost purtător de cuvânt al PSD în timpul lui Victor Ponta și vicepreședinte, Radu Moldovan cere  convocarea cât mai urgentă a unui Comitet Executiv Național al Partidului Social Democrat în care toate diferendele, disputele sau orgoliile să fie stinse în interiorul partidului!

Radu Moldovan:  ” Suntem la 100 de ani de la cel mai important deziderat al poporului român și este mai important ca oricând să fim înțelepți și uniți! Noi, românii, dar în special românii din Partidul Social Democrat care am fot investiți cu multă putere de cetățenii țării noastre!

Consider că diferendele publice dintre anumiți lideri ai partidului din care fac parte și în care cred, trebuie să înceteze! Dacă noi nu vom da motive de slăbiciune, nimeni nu va putea să deturneze toată priceperea și atenția noastră de la guvernarea eficientă a României!

Din acest motiv, consider obligatorie convocarea cât mai urgentă a unui Comitet Executiv Național al Partidului Social Democrat în care toate diferendele, disputele sau orgoliile să fie stinse în interiorul partidului! Odată încheiată această discuție, trebuie asumată o poziție comună a tuturor liderilor Partidului Social Democrat în cel puțin trei direcții strategice:
1.Restructurarea și reformarea din temelii a instituțiilor Statului Român (de la nivel central până la nivel local);
2. Un program clar de priorități și evenimente pentru celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire;
3. Implementarea programului de guvernare și comunicarea eficientă a lucrurilor bune făcute de Guvernul României în ultimul an;

Cine își va asuma alături de noi toți această poziție comună și ulterior va avea ”o nouă agendă”, nu va mai avea ce să caute în echipa noastră, a celor care vrem și putem să modernizăm România!

Avem nevoie de unitate și curaj pentru a apăra românii și interesele lor! Peste 100 de ani, urmașii noștri nu vor vorbi despre o generație care doar ”a încercat” să facă o Românie prosperă, ci despre una care a reușit! Urmașii noștri vor vorbi cu respect despre o generație și o echipă matură politic, care a pus interesele personale pe un loc secund și a dat startul unei noi ere pentru România!

Am încredere în colegii mei și în capacitatea noastră, de a sta drepți în fața tuturor luptelor și intereselor de a transforma România dintr-o țară într-un teritoriu!”.

Reamintim că Radu Moldovan a făcut la finele acestei săptămâni mai multe declarații politice dar și unele în care a confirmat faptul că a fost urmărit de SRI, fiind filat, ascultat și filmat.

 

Categoria: EVENIMENT