Radu Moldovan a semnat Pactul pentru bunăstarea românilor propus de premierul Viorica Dăncilă

Radu Moldovan a semnat  Pactul pentru bunăstarea românilor propus de premierul Viorica Dăncilă

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan a anunțat că a semnat astăzi Pactul pentru bunăstarea românilor, care trebuie să fie garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare.

Radu Moldovan: ” Bunăstarea socială e cel mai simplu și clar obiectiv în jurul căruia se pot aduna partidele din România. Este obligatoriu ca oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile și pensiile, așa cum s-a făcut în guvernarea 2010-2012. Este un pact concret, patriotic și non-ideologic, deschis tuturor partidelor care vor să-și arate buna-credință, responsabilitatea pentru cetățenii acestei țări și curajul unui angajament scris că nu vor tăia din nou de la oameni. Având în vedere istoricul și practica guvernelor de dreapta de a tăia veniturile românilor și ținând cont de afirmațiile din ce în ce mai dese ale unor lideri politici care anunță că vor impune din nou măsuri de austeritate și regres social, am decis să semnez și să susțin Pactul național pentru bunăstarea românilor. Vă invit și pe voi dragi prieteni, să semnați acest manifest al românilor, pentru români!”.

pactul poate fi semnat AICI

Categoria: Politica

Comentarii

  1. Liviu
    Liviu 21 septembrie, 2019, 17:01

    Pactul pentru bunăstarea românilor este o mare gogoriţa PSD-istă. In primul rând, bunăstarea trebuie creată ceea ce PSD-ul a demonstrat că nu-i in stare. Mărirea salariilor in sectorul bugetar a creat mari discrepanţe in raport cu sectorul privat, care reprezintă economia reală. Aceste discrepanţe au generat o criză a fortei de muncă in economia reală. In plus, PSD-ul a reusit să-si angajeze neamurile, prietenii, membrii de partid în multe, multe poziţii publice bine plătite.
    Pe de alta parte, este o prostie să spui că semnarea pactului pentru bunăstarea românilor, este o garanție a creșterii nivelului de trai. Ce valoare are un asa- zis „PACT”, mai ales când acesta vine de la PSD, care nu respectă nici măcar legile justitiei, pe care le schimbă după interesul si bunul plac al baronilor locali. Prin urmare, România are nevoie mai degrabă de un PACT AL BUNULUI SIMT !

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *