RADU MOLDOVAN a premiat astăzi câștigătorii CUPEI BISTRIȚA LA TENIS DE MASĂ

RADU MOLDOVAN a premiat astăzi câștigătorii CUPEI BISTRIȚA LA TENIS DE MASĂ

Sala olimpică GHEORGHE BOZGA  a găzduit astăzi ultimele meciuri și premierea câștigătorilor competiţiei la care s-au înscris peste 220 sportivi din Israel, Italia, Bosnia şi Herţegovina, Ucraina, Muntenegru, Serbia, Ungaria, Spania, Republica Moldova şi peste 20 de cluburi din România. E vorba de CUPA BISTRIȚA, event sportiv internațional dedicat memoriei celui care a fost tatăl tenisului de masă bistrițean, Gheorghe Bozga.

Premierea sportivilor care au urcat pe podium a fost făcută de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Secția de tenis de masă s-a impus în cadrul acestei competiții la cadeți, fete și băieți, locul 1 dar și la junioare, unde au ocupat tot primul loc

RADU MOLDOVAN: ” Astăzi am avut bucuria să particip la premierea Concursului Internațional de tenis de masă, Cupa Bistrița ”În memoriam Gheorghe Bozga”. M-a impresionat talentul concurenților și mai ales faptul că Bistrița este în continuare un reper în ceea ce privește tenisul de masă! Acest lucru i se datorează Maestrului Gheorghe Bozga, care a adus excelența în tenis de masă la Bistrița și predecesorilor săi, care acum duc mai departe tradiția performanței! Felicitări învingătorilor și organizatorilor! Mă bucur că Bistrița este în continuare un reper în tenisul de masă și voi lupta ca acest lucru să rămână așa!

LISTA TUTUROR CÂȘTIGĂTORILOR , AICI:

 

Rezultate | Cupa Bistrița in memoriam Gheorghe Bozga

Categoria: Sport