PSD va intra din luna august în precampania pentru alegerile parlamentare. Listele cu propunerile pentru Parlament, gata în septembrie

PSD va intra din luna august în precampania pentru  alegerile parlamentare. Listele cu propunerile pentru Parlament, gata în septembrie

Liderii PSD au avut o ultima ședință a Comitetului Executiv la Târgovişte, în care s-a pus la punct strategia pentru această toamnă politică. După ședință, liderii PSD vor avea o lună de concediu, dar din luna august se intră în campania pentru alegerile parlamentare, scrie stiripesurse.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut tuturor liderilor județeni ca imediat după revenirea din vacanță să înceapă munca de organizare în fiecare județ și a cerut ca pentru aceste alegeri să fie racolați noi membri PSD.

 

În aceeași ședință, liderii au fost informați că încă de pe acum s-a comandat un studiu amplu pentru alegerile parlamentare, în așa fel încât la momentul septembrie să se cunoască exact parametrii în care stă partidul. Un astfel de studiu a avut PSD și la alegerile locale, iar rezultatele au fost exacte. În studiul pentru locale se arăta că PSD poate câștiga Capitala integral, ceea ce s-a și întâmplat.

Obiectivul PSD pentru alegerile parlamentare este să obțină un scor de peste 40%, iar pentru asta, Liviu Dragnea a cerut mobilizare maximă din partea noilor președinți de Consilii Județene, dar și a primarilor PSD.

 

O altă problemă este formarea listelor pentru alegerile parlamentare, iar la PSD s-a stabilit că acestea vor fi terminate până în septembrie. Se anunță negocieri dure, dar liderii PSD au stabilit că, în principiu, nu vor mai lua pe nimeni alături de ei și lista va fi compusă doar din social-democrați.

Un alt obiectiv al PSD este atragerea de valori pe lista pentru parlamentare. Artiști sau oameni cu notorietate pe plan național sau local vor fi racolați de PSD, în vederea unei candidaturi la parlamentare. Nu este exclus ca în toamnă PSD să anunțe câteva vedete pe aceste liste.

 

Categoria: Politica