PSD şi PNL au făcut front comun în consiliul local Sângeorz Băi

PSD şi PNL au făcut front comun în consiliul local Sângeorz Băi

PSD şi PNL au făcut în această după-amiază front comun în consiliul local al oraşului Sângeorz Băi. Astfel, consilierii din cele două formaţiuni politice au decis la unison să rezilieze contractul și să returneze mașina de 25.000 de euro achiziţionată de Executivul acestei UAT.

Informaţia este confirmată de un comunicat al organizaţiei PSD din Sângeorz Băi şi care solicită oficial primarului Traian Ogâgău și secretarului orașului intrarea în legalitate vizavi de contractele de închiere încheiate fără hotărârea Consiliului Local.

 

„Patrimoniul orașului nu poate fi înstrăinat doar prin semnătura primarului, așa cum atașăm în documentele de mai jos. Ne exprimăm regretul că primarul nu a participat astăzi la ședința extraordinară convocată pentru a da explicații vizavi de cumpărarea mașinii și contractele de închiriere ascunse opiniei publice. Pentru prima dată, ne exprimăm satisfacția că cele reclamate de noi au găsit ecou și în rândul consilierilor locali PNL. Astfel, în unanimitate, Consiliul Local Sîngeorz Băi a decis rezilierea contractului și returnarea mașinii de 25.000 de euro și respectarea hotărârii precedente adoptate”, se spune în comunicatul de presă.

 

În aceeaşi ordine de idei, social-democraţii solicită  instituțiilor statului să verifice prejudiciul provocat orașului prin atribuirea terenurilor din patrimoniului orașului fără licitație, pe sume ce frizează nesimțirea, inclusiv membrilor familiei și unor apropiați: „ Contracte de care secretarul orașului spune că nu a știut, fapt extrem de grav, pentu că răspunde de legalitatea activității consiliului și primăriei. Consilierii locali au aflat în ultimele zile de existența a mult mai multor contracte încheiate direct de primar, ilegal și profund imoral”, se mai spune în document.

 

„Realitatea este mult mai gravă decât părea la prima vedere, din păcate târziu au înțeles asta și consilierii din majoritatea ce conduce orașul. Tot din păcate, primarul s-a plasat singur în conflict de interese și avem informații că vorbim de mult mai multe contracte. Până la urmă, unde e borcanul cu miere?”, s-au întrebat retoric consilierii PSD.

Categoria: EVENIMENT