PSD BN vrea 3+1 la parlamentare

PSD BN vrea 3+1 la parlamentare

PSD Bistriţa-Năsăud îşi propune pentru alegerile parlamentare un obiectiv cât se poate de îndrăzneţ: câştigarea a peste 55 la sută din voturile puse în joc, ceea ce înseamnă trimiterea în Parlament a trei deputaţi şi un senator. Cine spune acest lucru? Chiar preşedintele Radu Moldovan.

Partidele politice de pe eşicherul judeţean au cam încheiat procesul de formatare a listelor pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Concret, prima formaţiune politică care vine cu listele complete este Partidul Social Democrat. Aşa cum era de aşteptat, locurile eligibile sunt ocupate de actualii parlamentari; Doina Pană, Daniel Suciu la Camera Deputaţilor şi Ioan Deneş la Senat. De asemenea, locul 3 revine lui Alexandru Pugna.

 

Potrivit celor spuse de Radu Moldovan, obiectivul PSD Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare este trimiterea în Parlament a trei deputaţi şi un senator. Potrivit unei aplicaţii făcute pe trei cercetări sociologice dar şi în baza rezultatelor obţinute la alegerile locale din BN, PSD este cotat la această oră cu 47 la sută, PNL cu 26 iar ALDE cu peste nouă procente.

Categoria: EVENIMENT