PSD Bistrita-Nasaud susține abuzurile Guvernului DRAGNEA

PSD Bistrita-Nasaud susține abuzurile Guvernului DRAGNEA

Timp de trei săptămâni filiala PSD BN n-a reacționat față de acțiunea opiniei publice în urma aprobării ordonanțelor de grațiere a unor pedepse și de modificare a codului penal. Tăcerea a exprimat foarte clar cum au resimțit membri și conducerea partidului aplicarea ordonanțelor în prima lună de guvernare.

Sigur că de cele mai multe ori tăcerea este egalul complicității, iar astăzi filiala PSD BN întărește acest lucru.

După trei săptămâni de proteste care s-au extins în toate orașele importante ale țării, după ieșirea în ultimile zile a peste 5000 de bistrițeni, PSD BN a transmis un comunicat presei locale în care își exprimă susținerea NECONDIȚIONATĂ a Guvernului condus de Liviu Dragnea și administrat de Sorin Grindeanu.

Este trist să le comunici bistrițenilor că orice face și orice va face acest guvern, are sprijinul filialei conduse de Radu Moldovan. Este antinațional și împotriva interesului public să susții necondiționat un guvern, care își începe mandatul cu legi care urmăresc albirea infractorilor.

Oameni buni, votul majoritar pe care îl primești la un moment dat, nu-ți dă dreptul să faci legi împotriva statului de drept, nu-ți dă dreptul să fi discreționar față de cetățenii pe care la un moment dat îi reprezinți.

În tot acest timp, PSD, prin propaganda, încearcă să deturneze și să minimalizeze acțiunea cetățenilor liberi, făcând trimitere la programul de guvernare.

Stimați reprezentanți socialiști nu poți legitima hoția și corupția, spunând că faci podețe, că mărești salariul minim sau că milioane de români vor primi ajutoare sociale. Trebuie să învățați că un vot primit democratic nu-ți dă dreptul să dai legi nedemocratice. 60% din cetățenii României nu au participat la alegerile din decembrie, iar peste 50% din cei care s-au prezentat la vot, au pus ștampila pe un alt partid decât PSD.

Legitimarea acestor acțiuni și a celor viitoare ale Guvernului Dragnea-Grindeanu, prin susținerea necondiționată a dumneavoastră, este de asemenea o acțiune îndreptată împotriva cetățenilor acestui județ și a întregii țări.

 

 

Departamentul de comunicare PNL Bistrița – Năsăud

Categoria: Politica