PROMOVATĂ ÎN LIGA A TREIA, FC BISTRIŢA nu are bani pentru începerea campionatului

PROMOVATĂ ÎN LIGA A TREIA, FC BISTRIŢA nu are bani pentru începerea campionatului

FC Bistrița a avut luni primul antrenament înaintea noului sezon. Pe terenul 2 din Parcul Municipal, lotul care se va pregăti pentru Liga a treia, s-a dezmorțit ușor după vacanță. Jucătorii s-au dezbrăcat pe marginea terenului și au intrat printr-o gaură din gard, fiindcă nimeni nu le-a deschis vreo poartă sau măcar vreun vestiar din stadionul scos la licitație.

Fără echipament, mingi și mai ales fără nici o perspectivă, FC Bistrița arata ca o echipă a nimănui în acest moment. În acte, omul de afaceri Florin Sângeorzan e președinte, Cristi Stanciu și Cornel Irimieș-Buia – membri în comitetul director. În realitate, însă, nimeni nu poate susține financiar nici măcar contravaloarea vizitelor medicale.

Zero lei și zero bani se află în conturile clubului refuzat de primărie la selecția pentru finanțarea pe Legea 350. Ratată pare să fie și varianta formării unei societăți pe acțiuni, la fel ca și unirea cu Academia de Fotbal Gloria, din Liga a 4-a. În jur de 60-70 de mii de euro i-ar trebui acestei echipe într-un sezon de Liga a treia și până la această oră nimeni din acest oraș, reședință de județ, nu e dispus să-i dea vreun cent.

http://www.sportulbistritean.ro/articol.php?categorie=Fotbal&id=072516174730

 

Categoria: Sport