PROGRAMARE on line pentru înmatricularea maşinilor. REZERVĂRI se mai pot face doar din 15 februarie

PROGRAMARE on line pentru înmatricularea maşinilor. REZERVĂRI se mai pot face doar din 15 februarie

Prefectul Ovidiu Frenț a vorbit astăzi despre modul în care şoferii îşi pot uşura sarcina, folosind programul informatic de rezervare online a unui loc la rând.
Am testat în cursul weekend-ului acest program, pentru a vedea dacă nu se blochează, și am constatat deja că interesul cetățenilor din județul nostru este unul foarte mare. Sunt foarte mulțumit că am reușit să îl implementăm. Sperăm să reziste acest program solicitărilor, care sunt foarte numeroase, iar dacă vor trebui făcute îmbunătățiri, le vom face din mers”, a explicat prefectul.
Programările online se pot face accesând următorul link:
http://portal.prefecturabn.ro/pref/portal_permise.nsf/AllByUNID/INMATRIC….

CE TAXE VOR FI ELIMINATE DE INSTITUŢIA PREFECTULUI
În ceea de privește Instituția Prefectului, sunt trei categorii de taxe care vor fi eliminate: taxele de apostilă, care se elimină de la 1 februarie, apoi la Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor se elimină taxa pentru serviciul public și tariful suplimentar pentru eliberarea pașapoartelor simple temporare, iar la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor se elimină taxa de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, taxa de înmatriculare a autovehiculelor şi remorcilor și taxa de autorizare provizorie, iar cea mai așteptată taxă eliminată este taxa de timbru de mediu, care, începând de miercuri, 1 februarie, nu mai trebuie plătită”, a explicat prefectul Ovidiu Frenț.

Categoria: Administratie