Profesorul Heinrich Schnatmann a oferit donații în cuantul de 5000 de euro unor organizații non-guvernamentale specializate în activități sociale.

Profesorul  Heinrich Schnatmann a oferit donații în cuantul de 5000 de euro unor organizații non-guvernamentale specializate în activități sociale.

Sala de şedinţe a Palatului Administrativ a găzduit astăzi un eveniment rar şi special, aşa cum l-a carcaterizat preşedintele Radu Moldovan: “ Astăzi am avut parte de un eveniment rar și special în același timp! Cetățeanul de onoare al județului Bistrița-Năsăud, Prof. Dr. H.C. Heinrich Schnatmann a oferit donații în cuantul de 5000 de euro, unor organizații non-guvernamentale specializate în activități sociale. Ne face o mare cinste și onoare prezența domniei sale aici și pot spune că este unul dintre puținii prieteni reali și de lungă durată ai județului Bistrița-Năsăud!”, a scris Moldovan pe pagina sa de facebook.

Beneficiarii acestor premii sunt următoarele organizații non-guvernamentale: HHC România: 750 euro, Asociația Filantropia, a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, filiala Bistrița: 750 euro; Fundația Inocenți: 1000 euro; Fundația ”Pas cu pas”: 1000 euro; Autism Europa: 750 euro; Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”: 750 euro.

Categoria: Administratie