Profesoara din Bistriţa Bârgăului, în spital. Soţul şi copilul au decedat în accidentul din Suceava

Profesoara din Bistriţa Bârgăului, în spital. Soţul şi copilul au decedat în accidentul din Suceava

Un grav accident de circulaţie, produs duminică, în judeţul Suceava, a  distrus o familie fericită din Bistriţa Bârgăului.

Gabriela Ciornei

Tragicul eveniment s-a petrecut în comuna Vadu Moldovei, când şoferul unui microbuz marca Peugeot, un tânăr de 30 de ani, a intrat în depăşire pe linia continuă, colizionând frontal maşina condusă de bistriţeanul Popa, care nu a mai putut evita impactul. Autoturismul în care se afla familia din Bistriţa Bârgăului a fost proiectat în decor.

Potrivit Monitorul de Suceava, cei doi  soţi – Iuliana de 39 de ani şi Dan Popa de 34 de ani – au rămas încarceraţi în autoturism, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni. Şoferul a fost declarat decedat de către un echipaj al ambulanţei, celelalte victime, copilul de 9 ani şi mama acestuia, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, pentru evaluare.

Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat, care a fost resuscitat mai bine de o oră. Mama lui a fost operată şi se află în Secţia de reanimare.

Iuliana Popa este profesoară de limba şi literatura română.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. În urma testării cu etilotestul a şoferului sucevean, rezultatul a fost negativ. Oricum, pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Categoria: EVENIMENT