PRIN CENUŞA IMPERIULUI

PRIN CENUŞA IMPERIULUI

Senatorul PNL Dorin Dobra, ales pe listele USL cu sprijinul primarilor de pe valea Bârgăului şi zonei de câmpie ,a găsit de cuviinţă să îşi toarne nişte cenuşă în cap sau, mai précis, pe cap, cumva solidar, dar, mai degrabă solitar, faţă de clasa politică. Ieşirile sale în public, de astăzi, ţin cumva, de o repoziţionare a liberalului faţă de PNL, faţă de Stelian Dolha şi Ioan Oltean.

Cu toată cenuşa turnată pe cap, Dobra s-a supărat pe Alin Seserman, pe Dolha, faţă de care am observat o oarecare nervozitate, faţă de candidaţii şi candidaturile din propriul partid.

Vorbind despre resetarea clasei politice şi, a cărei exponent este, Dobra a pierdut trenul cu sondajele şi procentele celor trei doritori al fotoliului deţinut de Ovidiu Teodor Creţu: Alin Seserman, Sorin Hangan şi Ioan Peteleu, iar graba sa de-a spune că toate lucrurile sunt OK în ceea ce priveşte candidaţii vechiului PNL, pare, cel puţin suspectă pentru un domn senator cu preocupări din cele mai elevate.

Făcut politician cu sprijinul exclusiv al actualului prefect Ioan Ţintean, Dorin Dobra a vorbit astăzi mult şi fără să răspundă la întrebări. Nervos pentru că am pomenit despre Stelian Dolha, cumva iritat că Alin Seserman este înaintea lui Hangan şi Peteleu, senatorul liberal, ex-PNŢCD, ex-UFD, asta ca să nu uităm de bârnă, reîncearcă să fie lider în partidul unde a fost preşedinte al organizaţiei municipale.

Vorbim vorbe, domnule senator, deşi, este corect să îţi spun, Dorine… Cât despre cenuşa care ţi-ai turnat-o în cap, sugerez o vizionare a filmului “Prin cenuşa Imperiului”, ală cu Gheorghe Dinică, că din povestea cu “10 pentru Bistriţa” s-a ales praful iar candidatul PNL va fi un fost PDL-ist sau unul din co-preşedinţi sau unul din societatea civilă, aia care nu există.

În loc de epilog: “O soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!”

PS 1: sună cunoscut? -” Ce sunteţi d-voastră, mă rog? Vagabonţi de pe uliţă? nu… Zavragii? nu… Căuzaşi? nu… D-voastră, adică noi, suntem cetăţeni, domnule, suntem onorabili… Mai ales noi suntem stâlpii puterii: proprietari, membrii Comitetului permanent, ai Comitetului electoral, ai Comitetului şcolar, ai Comitetului pentru statuia lui Traian, ai Comiţiului agricol şi eţetera. Noi votăm pentru candidatul pe care-l pune pe tapet partidul întreg… pentru că de la partidul întreg atârnă binele ţării şi de la binele ţării atârnă binele nostru…

Categoria: Politica Locala