Primul preşedinte al UNPR Bistriţa-Năsăud, Grigore Iuga, reintră în jocul politic pe lista PMP la Senat

Primul preşedinte al UNPR Bistriţa-Năsăud, Grigore Iuga, reintră în jocul politic pe lista PMP la Senat

Primul preşedinte al UNPR Bistriţa-Năsăud, Grigore Iuga, reintră în jocul politic. El s-a înscris în noul PMP şi va ocupa prima poziţie pe lista acestei formaţiuni politice la Senat. Iuga spune că îşi propune să spargă monopolul pe salubritatea judeţului.

 

Manager al SC Codrişor SRL, firmă de salubritate care a ajuns de la 300 la 3 angajaţi, Grigore Iuga a fost preşedintele fondator al Uniunii pentru Progresul României în judeţul Bistriţa-Năsăud. După ce şi-a anunţat retragerea de la şefia UNPR BN, el a devenit simplu membru, dar, după fuziunea cu PMP-ul lui Traian Băsescu, Iuga revine pe baricade. El a fost desemnat preşedinte interimar al popularilor bistriţeni şi, cel mai probabil, va ocupa prima poziţie pe lista de la Senat.

Sunt bucuros că ne regăsim după atâta timp într-o formaţiune politică. Pentru mine a fost şi este un punct strategic, adică imediat după Revoluţie, dacă mai ţineţi minte, am fost singura persoană din ţară care am intervenit pentru a sparge monopolul la nivelul serviciului de salubrizare. De data aceasta vreau să mă implic la nivel naţional, pentru că am discutat cu mulţi colegi din ţară. Se repetă aceeaşi greşeală pe care a făcut-o judeţul Bistriţa-Năsăud. M-am hotărât să fac parte din noua organizaţie, unificându-se UNPR cu PMP. (…) Ca să avem un cuvânt greu de spus la nivel naţional, va trebui să fiu prezent în Parlamentul României pentru a promova aceste proiecte, să nu-şi bată nimeni joc de societăţile comerciale, indiferent că sunt pe domeniul de salubrizare sau alt domeniu. În acest fel se va sparge monopolul”

 

În privinţa firmei de salubritate, SC Codrişor SRL, Grigore Iuga a precizat că firma funcţionează la limită, iar din cei peste 300 de angajaţi, au mai rămas în firmă doar trei persoane.

 

 

Pentru alegerile parlamentare convocate la data de 11 decembrie, PMP Bistriţa-Năsăud va propune pentru primele poziţii la Camera Deputaţilor, respectiv Senat pe Ionuţ Simionca, şi pe Grigore Iuga.

Categoria: Politica Locala