Primarul Vasile Silaşi vrea şefia PNL: Am obţinut mai multe voturi ca şi Raluca Turcan!

Primarul Vasile Silaşi vrea şefia PNL: Am obţinut mai multe voturi ca şi Raluca Turcan!

Vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, primarul comunei Chiochioş, Vasile Silaşi este unul din liberalii cu „sânge” în instalaţie. Extrem de nervos după ce a văzut rezultatele PNL la nivel naţional, Silaşi a fost unul dintre primii liberali care au cerut demisia Alinei Gorghiu, chiar dacă a făcut-o la nivel local, însă desemnarea Ralucăi Turcan pe postul de preşedinte interimar al PNL l-au făcut să exclame: „ Vreau bărbaţi de stat în fruntea PNL, nu femei. Am văzut unde ne-a dus Alina Gorghiu!”.

Vasile Silaşi mai spune că astăzi a vorbit la telefon cu Cătălin Predoiu şi că ar vrea să poată discuta cu Vasile Blaga: „ I-am reproşat lui Cătălin Predoiu că au permis preluarea PNL de către nişte oameni care nu au înţeles nimic din ceea ce înseamnă spiritul dreptei. Am tot sperat că după dezastrul lăsat de camarila doamnei Gorghiu, la şefia partidului nostru să vină un bărbat de stat, dar m-am înşelat şi, observ că drumul spre iad e pavat dintodeauna cu bune intenţii!”.

De asemenea, Silaşi susţine că vrea şi el să ajungă preşedinte al Partidului Naţional Liberal: „ Am obţinut mai multe voturi pentru PNL decât Raluca Turcan. Pe meritocraţie, eu ce funcţie primesc în partid?, s-a întrebat retoric Vasile Silaşi.

Mai mult, Vasile Silaşi, primar al comunei Chiochiş, UAT unde PNL a obţinut 40,46%, spune că cu toate defectele PSD, “politicienii social-democraţi au o mare calitate – sunt bărbaţi!”.

” Vreau daci la conducerea PNL”, a conchis Vasile Silaşi

 

Categoria: EVENIMENT