Primarul Sorin Hognogi: La PNL BN cred că ar fi nevoie de o conducere colectivă pentru a câştiga alegerile parlamentare

Primarul Sorin Hognogi: La PNL BN cred că ar fi nevoie de o conducere colectivă pentru a câştiga alegerile parlamentare

Alegerea lui Robert Sighiartău pe funcţia de preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud nu a pus însă capăt tensiunilor şi disensiunilor din organizaţia judeţeană a acestei formaţiuni politice.

Scorul extrem de strâns, 32 la 29, primarul din Chiochiş, Vasile Silaşi neparticipând la vot, spune multe despre lupta din interior, Ioan Turc dovedindu-se o nucă tare pentru fosta conducere, foarte mulţi dintre primarii prezenţi la această şedinţă, toţi proveniţi din vechiul PDL, votând cu Ioan Turc.

Sorin Hognogi este unul dintre primarii liberali care s-au exprimat întodeauna liber faţă de şefii de la  Bistriţa sau Bucureşti, chiar şi când la conducerea PDL s-a aflat Ioan Oltean sau când fostul PNL era controlat de Ioan Ţintean.

Ar fi nevoie de o conducere colectivă

Este de părere Sorin Hognogi. El spune că  vremea şefului suprem a cam apus: „ O spun cu toată convingerea – Avem un singur Dumnezeu, iar dacă vrem unitate în diversitate, atunci PNL BN trebuie condus de un om, de un lider politic, care înţelege că munca în echipă e cel mai important lucru. E nevoie de o conducere colectivă în acest partid dacă vrem să câştigăm alegerile în iarna acestui an, aşa că dacă Robert Sighiartău va fi desemnat şi de Bucureşti preşedinte interimar, atunci va trebui să aleagă această cale: unificarea filialei şi instalarea unei conduceri colective”, spune Hognogi.

Hognogi ne-a mai precizat că este gata să susţină orice fel de proiect care ar putea avea drept rezultat unificarea PNL BN şi obţinerea a unui rezultat cât se poate de bun la alegerile de la finele lui 2016.

Categoria: Politica Locala