Primarul SORIN HOGNOGI CERE LISTE DE SUSŢINĂTORI PENTRU FIECARE CANDIDAT PNL LA Consiliul Judeţean

Primarul  SORIN HOGNOGI CERE LISTE DE SUSŢINĂTORI PENTRU FIECARE CANDIDAT PNL LA Consiliul Judeţean

Vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, primarul Sorin Hognogi cere fiecărui candidat la Consiliul Judeţeană să vină în faţa partidului cu liste de susţinători. Hognogi spune că un viitor consilier judeţean ar trebui să fie susţinut de 2000 de cetăţeni.

Primarul comunei Spermezeu, liberalul Sorin Hognogi, încearcă să modifice modul în care liberalii sunt nominalizaţi pentru un loc de candidat pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean. În opinia lui Hognogi, orice liberal doritor să ajungă în plenul consiliului judeţean ar trebui să vină în faţa Comitetului Executiv Judeţean cu un proiect personal şi cu o listă cu două mii de susţinători.
„ Doar aşa poate demonstra că este compatibil cu funcţia pe care vrea să o ocupe. Dacă vrei consilier judeţean, atunci, cu siguranţă, ai susţinători în judeţ, comunităţi ale căror interese le vei reprezenta la nivel judeţean. La ora actuală, sunt consilieri care nu ştiu dacă pot aduce 200 de semnături pe o listă de susţinere. Pentru a câştiga alegerile locale,dar şi pe cele parlamentare, PNL trebuie să vină în faţa electoratului cu oameni de calitate”, spune Hognogi.
Deocamdată, propunerea lui Sorin Hognogi a rămas la stadiul de discuţie în interiorul partidului, nici la această dată, liderii liberali nereuşind să facă lista pentru Consiliul Judeţean. Cu toate acestea, co-preşedintele Stelian Dolha a confirmat faptul că PNL trebuie să desemneze un candidat la şefia Consiliului Judeţean dintre el, Eugen Curteanu şi Florin Urâte.

Categoria: Politica Locala