Primarul liberal al comunei Şieuţ, Ioan Dedean, a fost implicat într-un scandal finalizat cu o bătaie în toată regula

Primarul liberal al comunei  Şieuţ, Ioan Dedean,  a fost implicat într-un scandal finalizat cu o bătaie în toată regula

Primarul liberal al comunei  Şieuţ, Ioan Dedean,  a fost implicat într-un scandal finalizat cu o bătaie în toată regula după Cupa Poiana Tomii la fotbal  organizată în această localitate. Toţi cei implicaţi în conflict au ajuns la spitale din Târgu Mureş.

Scandalul şi,mai pe urmă bătaia,  a izbucnit între fiul primarului, Alexandru Dedean de 26 de ani şi un şofer de la Carmolact Monor, Petru Dumbrăvan. În urma schimbului de pumni , ultimul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, iar primarul, cu o coastă ruptă, la ortopedie în Târgu Mureş.

 

De asemenea, la Târgu Mureş se află internat şi Petru Dumbrăvan cu cu traumatisme cranio-cerebrale şi abdominal.  Cele două părţi se acuză reciproc de începerea acestui scandal  şi spun că vor depune plângeri penale. Primarul  Dedean  susţine că Dumbrăvan este principalul vinovat pentru tot ceea ce s-a întâmplat, dar a recunoscuct că şi el a lovit, dar după ce a fost lovit de şoferul de la Carmolact. Până la această oră, liderii PNL Bistriţa-Năsăud nu au avut nicio reacţie. Într-un caz similar, cel al fostului candidat al PNL la primăria Şieu Odorhei, Jenor Beudean, fosta conducere a PNL Bistriţa-Năsăud a decis excluderea din partid.

Categoria: EVENIMENT