Primarul Horea Aurel şi viceprimarul Kiss Laszlo, declaraţi incompatibili

Primarul Horea Aurel şi viceprimarul Kiss Laszlo, declaraţi incompatibili

Agenţia Naţională de Integritate i-a declarat incompatibili pe actualul primar al comunei Ilva Mică, Aurel Horia dar şi pe fostul viceprimar al Bistriţei, Kiss Laszlo.

HOREA AUREL, primar al comunei Ilva Micã, județul Bistrița-Nãsãud

INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 martie 2009 – 17 iunie 2013 întrucât a deținut simultan funcțiile de primar al comunei Ilva Micã și de administrator – membru al Consiliului de Administrației al Ocolului Silvic Plaiurile Heniului R.A., încãlcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

  1. KISS LASZLO, fost viceprimar al Municipiului Bistrița, județul Bistrița Nãsãud

INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate atât în perioada 16 octombrie 2014 – 01 iulie 2015, întrucât a deținut simultan funcțiile de viceprimar al municipiului Bistrița, județul Bistrița-Nãsãud și de administrator al S.C. Blum Home&Office S.R.L., cât și în perioada 16 octombrie 2014 – 24 februarie 2016 întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar al municipiului Bistrița, județul Bistrița-Nãsãud și calitatea de angajat cu contract individual de muncã în cadrul S.C. Traduplus Autentic S.R.L.

De asemenea, persoana evaluatã a desfãșurat pe perioada deținerii funcției de viceprimar activitãți remunerate ca interpret și traducãtor pentru limbile englezã și germanã.

Astfel, persoana evaluatã a încãlcat dispozițiile art. 87, alin. (1), lit c), d) și k) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

 

Categoria: Politica