Primarul din Sg. Băi, Traian Ogâgău, sare la gâtul consilierilor PSD: Mi-e scârbă!!!

Primarul din Sg. Băi, Traian Ogâgău, sare la gâtul consilierilor PSD: Mi-e scârbă!!!

Scandalul dintre consilierii social-democraţi şi primarul oraşului-staţiune Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău pe tema demolării Vilei 13 a continuat şi vineri seara, moment când primarul Ogâgău a convocat o nouă şedinţă de consiliu local. Reamintim că edilul din Sîngeorz Băi acuză PSD că se opune demolării Vilei 13, imobil ajuns într-o avansată stare de degradare şi care este în pericol de prăbuşire. Nici de această dată, consilieriii PSD nu au votat cum ar fi dorit edilul, pentru dărâmarea fostei vile 13.

De data asta, Traian Ogâgău “scapă” hăţurile din mână şi declară că îi este scârbă de nivelul de gândire al unor membri ai PSD, pe care îi acuză că stopează dezvoltarea oraşului Sîngeorz Băi.

TRAIAN OGÂGĂU: “CÂTĂ NESIMȚIRE!!! Dragii mei, eu unul nu mai înțeleg nimic! Nu pot decât să transmit pe această cale consilierilor PSD (în special celui mai catastrofal expert topograf nu o spun eu, veneticul Ionel URECHE) ÎN FRUNTE CU IMPOSTORUL DANIEL SUCIU DECÂT CĂ SĂ VĂ FIE RUȘINE căci din nou nu ați VOTAT normalitatea și urmăriți un singur scop, stoparea prin orice mijloace a dezvoltării comunități ! Nu pe mine mă înfrânati ci dezvoltarea stațiunii! Să vă judece sîngeorzenii, eu mi-am făcut datoria! SĂ VĂ FIE RUȘINE și răspundeti direct de eventualele incidente! Mi-e SCÂRBĂ de nivelul de gândire al unora dintre voi care vă dați sîngeorzeni , că ceilalți venetici e logic ce-si doresc și voi sunteți atât de…..ca de obicei”, a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de facebook.

 

Reamintim faptul că deputatul  Daniel Suciu a explicat că respectivele ruine nu sunt în proprietatea primăriei, aşadar consiliul local nu poate dispune demolarea : “Ni s-a spus de la bun început că orașul Sângeorz Băi va fi stat în stat și legea o va face un singur om. Căruia îi place mai mult circul decât să rezolve problemele orașului. De trei zile un nou scandal este în toi și se impun niște precizări tehnice referitoare la demolarea vilei 13. Realitățile sunt următoarele: terenul este domeniul public al orașului, clădirea a fost în patrimoniul Hebe. Aceasta din urmă a scos la licitație clădirea și anexele, anul trecut fiind cumpărate de către doi asociați. Este evident pentru toată lumea că această clădire este într-o stare jalnică și ar trebui demolată. Doar că niciun primar din țara aceasta și niciun Consiliu Local nu pot decide să demoleze o clădire pe care NU o ai în proprietate. Vila 13 NU este proprietatea Primăriei, astfel încât Consiliul Local să dispună demolarea ei. Pentru că nu există temei legal și răspunderea este penală și administrativă. Cu atât mai mult cu cât este un proces pe rol între Primărie și Hebe pe acest subiect! De exemplu, domnul primar poate dispune demolarea vechii Policlinici, că este proprietatea domniei sale. Și arată la fel de jalnic și este cel puțin la fel de mare pericolul pentru cetățenii din zonă”.

 

 

Categoria: Politica