Primarul Creţu se bucură de intrarea lui Vasile Moldovan în cursa electorală

Primarul Creţu se bucură de intrarea lui Vasile Moldovan în cursa electorală

Primarul Ovidiu Teodor Creţu şi candidatul PSD la primăria Bistriţa  a spus în cadrul unei conferinţe de presă că se bucură sincer că Vasile Moldovan candidează din partea ALDE pe data de 5 iunie: “ Mă bucur de această informaţie pentru că anulează orice şansă pentru PNL, pentru domnul Titieni, fiindcă fără voturile domnului Vasile Moldovan, PNL cred că ar fi avut trei consilieri locali în actualul mandate”, a comentat Creţu.

În opinia lui Ovidiu Creţu, plecarea lui Vasile Moldovan din PNL este consecinţă a faptului că liderii liberali nu l-au tratat aşa cum merita: “ Nu au ştiut să-l trateze cu respectul meritat şi sigur că domnia sa a luat această măsură drastică, radicală. Cred că i-a fost greu să o ia. Mie cel puţin mi-ar fi fost foarte greu să iau o asemenea decizie, să părăsesc partidul din care am făcut parte atâta amar de vreme, partid care m-a promovat şi partid pe care, după aceea, l-a promovat Vasile Moldovan.

Cred  că conducerea actuală a PNL a făcut foarte multe gafe în ultimele luni şi sigur că aceste gafe se resfrâng şi vor avea repercusiuni în campania electorală şi în numărul de voturi”, a conchis Ovidiu Creţu.

Categoria: Administratie