PRIMARUL COMUNEI ŞIEU, OLIMPIU IUGA NAPEU, A MURIT

PRIMARUL COMUNEI ŞIEU, OLIMPIU IUGA NAPEU, A MURIT

Primarul comunei Şieu, Olimpiu Iuga Napeu, a decedat noaptea trecută. El suferise în urmă cu aproape două săptămâni un infarct, fiind transportat de urgenţă de un elicopter SMURD la Tg.Mureş.

Dumnezeu să îl odihnească

DANIEL SUCIU  (deputat PSD BN):

Calm. Imperturbabil uneori. Și harnic. Și tăcut. Așa a fost Olimpiu Iuga Napeu. Un primar foarte bun, un om la fel. Nu pot să cred că nu mai este printre noi. Prea tânăr pentru a pleca, mult prea tânăr. Este cu adevărat o veste care te dărâmă, pentru că acest om a fost în ultimii 10 ani mereu în mijlocul nostru, un coleg extraordinar. Să-i dea Dumnezeu odihnă veșnică iar familiei și tuturor celor care l-au cunoscut mângâiere. Dumnezeu să-l ierte! Această poză este de la ultimul său jurământ…rămas bun prietene!”

RADU MOLDOVAN (preşedinte PSD BN)

Cerul plânge…

Am aflat în urmă cu câteva minute de plecarea dintre noi a unui om de vază al Județului Bistrița-Năsăud, Olimpiu Iuga Napeu, Primarul Comunei Șieu.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru colegii și prietenii lui Olimpiu și mie încă nu-mi vine să cred că această veste este reală și Olimpiu nu mai este printre noi.

Munca stresantă din administrație și-a spus cuvântul în cazul lui Olimpiu, un om care a ținut la comunitatea din Șieu ca la propria familie.

Rămas bun prieten drag! Vei rămâne veșnic în sufletele noastre, ale celor care au avut bucuria să te cunoască!

PRIMARUL COMUNEI ŞIEU A FĂCUT INFARCT .

 

Categoria: Administratie