A DEMISIONAT

A DEMISIONAT

 

El a spus pentru Propolitica că este vorba doar de principii și, de nimic altceva, dar că ar fi timpul ca liderii politici să nu vadă doar propriile interese. Silași i-a reproșat co-președintelui Ioan Oltean faptul că vrea să îi readucă în partid pe foștii edili care au migrat, grație OUG 55. El a spus la AS TV aseară că ajunge cu acest stil de conducere.

” Eu nu am fost contra revenirii în partid a colegilor primari, dar m-a deranjat stilul lui Ioan Oltean, autocrat, de parcă eram niște neaveniți în propriul lor partid. Păi, nu așa se face, ce, suntem toți niște retardați, acum mă gândesc dacă nu era mai bine să plecăm cu toții și să ne întoarcem , precum în plida fiului risipitor. Da, am plecat, dar rămân în acest PNL de tip nou”, ne-a spus Silași.

Aseară, în sala de ședințe a CJ a avut loc Comitetul Director al fostului PDL, for care a decis numele celor 15 foști pedeliști care vor face parte din noul Birou Politic Județean al PNL BN. La ședință au luat parte și mai mulți primari, printre care Sorin Mititean, Alexandru Nășcan, Vasile Moga, dar a lipsit Flaviu Lupșan de la Lunca Ilvei și Sorin Hognogi de la Spermezeu.

Aseară, Ioan Oltean a venit în fața colegilor din fostul PDL și le-a vorbit de faptul că mai mulți foști primari PDL, plecați la PSD sau PLR, ar putea să se întoarcă în PNL via PDL. Unul din numele cele mai vehiculate este cel al primarului Vasila Laba de la Bistrița-Bârgăului.

Categoria: EVENIMENT