PRIMARII DIN ÎNTREG JUDEȚUL SUNT AȘTEPTAȚI MIERCURI LA PREFECTURĂ

PRIMARII DIN ÎNTREG JUDEȚUL SUNT AȘTEPTAȚI MIERCURI LA PREFECTURĂ

Instituţia Prefectului – judeţul Bistriţa-Năsăud are plăcerea să vă invite la o şedinţă cu primarii unităţilor administrativ teritoriale din judeţ, ce va avea loc miercuri, 02.09.2015, ora 0930, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ.

În cadrul şedinţei vor fi analizate următoarele teme, înscrise pe ordinea de zi:

 

  1. Atribuţiile ce revin instituţiilor publice şi autorităţilor publice locale în vederea asigurării condiţiilor de siguranţă în unităţile de învăţământ, pentru desfăşurarea activităţilor în anul şcolar 2015-2016, conform prevederilor Legii nr.35/2007 privind creşterea siguranţei în unităţile de învăţământ cu modificările şi completările ulterioare.

Prezintă: reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului Şcolar

Intervenţii: primari

 

  1. Problemele cu care se confruntă comisiile locale de fond funciar cu privire la punerea în posesie, întocmirea documentaţiei în vederea emiterii titlurilor de proprietate, ca urmare a aplicării Legii nr.65/2013 privind inventarierea terenurilor

Prezintă: reprezentanţi ai Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi ai Instituţiei Prefectului,

Intervenţii: primari

 

  1. Atribuţiile ce revin primarilor pentru Implementarea Programului operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate, prin prisma Hotărârii Guvernului nr.799/2014 cu modificările şi completările ulterioare, inclusiv a Hotărârii Guvernului nr.627/2015.

Prezintă: reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului,

Intervenţii: primari

 

Categoria: Administratie