PRIMA VICTORIE ACASĂ: CSM Bistrita – HCM Râmnicu Vâlcea 31-28

PRIMA VICTORIE ACASĂ: CSM Bistrita – HCM Râmnicu Vâlcea 31-28

CSM Bistriţa a reuşit în această seară o victorie mult aşteptată contra HCM Râmnicu Vâlcea, scor 31-28. În urma victoriei, CSM Bistriţa  acumulează 9 puncte și ocupă locul 7 în clasament, o poziție sub formația vâlceană, de care o desparte golaverajul (+5 față de +10).

Pentru echipa noastra au marcat:
Daniela Crap – 9 goluri;
Oana Chirila – 5 goluri;
Magdalena Paraschiv si Ratiu Daniela -4 goluri;
Laura Oltean – Pristavita si Gabriela Mihalschi Preda – 3 goluri;
Andrada Maior-Pasca, Oana Cirstea si Gherman Marinela – 1 gol.

La inaltime a fost si portarul nostru, Sintamarean Lia Cristina, cu un procentaj de 34%. Aceasta s-a evidentiat in situatii clare, ajutandu-ne sa ne distantam pe tabela de marcaj.

 Cristina Sintamarean : “Nu conteaza procentajul, conteaza faptul ca echipa a castigat si conteaza ca am spart gheata acasa. Asta este cel mai important, pentru ca sunt foarte multi suporteri langa noi, si trebuie sa fim sefe acasa, nu numai in deplasare.”

 Horatiu Paşca: “In primul rand as dori sa le felicit pe fete. Si-au dorit foarte mult sa castige astazi in fata propriilor suporteri. Sunt oameni foarte minunati aici si si-au dorit foarte mult sa demonstreze in fata celor care au crezut mai putin in noi ca au de ce sa creada, ca fetele astea sunt la Bistrita cu sufletul, joaca pentru clubul acesta cu sufletul. Facand un bilant scurt inainte de o pauza de 3 saptamani, avem 3 victorii si doua infrangeri, cred ca suntem in obiectivul pe care ni l-am propus si vreau sa le multumesc din suflet tuturor oamenilor care cred sincer in noi”.

Rezultate etapa a 5-a: Unirea Slobozia – Cetate Devatrans 28-17, HC Zalău – CSM Roman 24-24, CSM Ploiești – U Cluj 19-34, Măgura Cisnădie – Corona Brașov 26-22, CSM București – SCM Craiova 33-25, Danubius Galați – Dunărea Brăila 24-25.

În etapa urătoare, a 6-a, CSM Bistrița joacă pe 16 octombrie în deplasare cu Măgura Cisnădie.

Categoria: Sport