duminică, martie 29, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Președinți cu epoleți la UNPR: Organizația Bistrița-Năsăud a fost preluată de colonelul Alexandru Constantin Bogdan, fost adjunct al șefului IPJ BN

  Must Read

  VIDEO: Daniel Suciu a donat în Sg. Băi 200 de măști, 50 de vizete și pachete cu alimente pentru vârstnici

  În acțiunea de împărțire a materialelor de protecție în Sg. Băi către personalul sanitar, polițiști sau...

  30: România începe să își numere morții

  România își numără morții! Un bărbat de 74 de ani din județul Hunedoara a murit din cauza...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Uniunea Națională pentru Progresul României se reorganizează la nivel național și local și se află în plin proces de pregătire pentru alegerile europarlamentare. Partidul își propune să se prezinte onorabil la alegerile pentru Parlamentul European, să aibă pe listă oameni cu experiență care își iubesc și își respectă țara și să obțină un rezultat bun.

  Alegerile de anul viitor, sunt, de asemenea, în centrul preocupărilor partidului, țintele fiind deja stabilite: 10% la locale și 10% la parlamentare.

  La nivelul județului Bistrița-Năsăud, conducerea organizației județene a fost preluată de col. Bogdan Constantin Alexandru – președinte executiv UNPR Bistrița Năsăud (fost adj.al sefului IPJ Bistrita), în timp ce coordonatorul UNPR pe Transilvania este generalul  Liviu Tăut , președinte executiv UNPR Maramureș (fost Comandant al Academiei de Politie Alex. I. Cuza).

  În această perioadă, președintele UNPR Gabriel Oprea se deplasează în teritoriu, la organizațiile județene și participă la reuniunile regionale programate pentru fiecare săptămână.

  În cadrul acestor reuniuni, sunt adoptate o serie de măsuri pentru optimizarea activității organizațiilor județene, municipale și locale, pentru creșterea numărului de membri, dar și pentru identificarea și desemnarea celor mai potriviți lideri pentru fiecare structură.

  Au fost stabilite criteriile de performanță și au fost desemnați coordonatorii campaniei electorale pentru alegerea membrilor Parlamentului European, precum și coordonatorii pe regiuni și pe județe, stabilindu-se responsabilități clare pentru fiecare dintre aceștia.

  În ultimele luni, peste 50.000 de persoane au semnat adeziuni la UNPR. Cei mai mulți dintre noii membri sunt militari și polițiști în rezervă. Unii dintre aceștia au fost deja desemnați în funcții de conducere, la nivel național și la nivelul organizațiilor județene și municipale.

   

  Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat că partidul a stabilit să acţioneze în direcţia refacerii numărului de membri pe care UNPR îl înregistra în 2015, subliniind faptul că mulţi dintre cei care au ieşit din politică după demisia sa, au decis să revină acum la UNPR: „În 2015, UNPR avea peste 500.000 de membri şi 12% în sondaje, iar eu aveam 32 de procente încredere. Acest lucru a deranjat şi ştim cu toţii ce a urmat – mi s-au construit dosare politice pentru a fi eliminaţi, eu şi partidul, de pe scena politică. Am revenit, am încredere că vom reuşi să revenim şi îi chem alături de mine pe toţi colegii care au plecat şi pe toţi patrioţii români. Imnul UNPR este „Noi suntem români!” Noi credem cu tărie în simbolistica acestui imn şi îl considerăm cel mai potrivit pentru partidul nostru. Pe sigla partidului nostru este scris: Dumnezeu, Onoare, Patrie. Credem în Dumnezeu, suntem oameni de Onoare şi ne iubim Patria Este nevoie de UNPR! „.

  foto:gazetadebistrita.ro

  Constantin Alexandru Bogdan s-a născut 3 aprilie 1965, în localitatea Negrileşti,județul Bistrița-Năsăud. Potrivit CV-ului său, el a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi, în 1986, ulterior fiind licenţiat în electronică Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca/Facultatea de Electronică și Telecomunicații (în 1999), dar și în drept la Universitatea Ecologică București/Facultatea de Drept și Științe Administrative (2010), cu cursuri postuniversitare la Facultatea de Drept a UBB Cluj-Napoca.

  Din 1986 până în 2002, Constantin Alexandru Bogdan a deţinut funcţii de execuţie şi de conducere în Statul Major al Forţelor Aeriene, ulterior fiind la ofiţer specialist la Serviciul Cabinet (2002 – 2008), Serviciul de Logistică  – Şef Birou Tehnic (2008 – 2011), Serviciul de Comunicaţii şi Informatică (2011 – 2012), Serviciul Rutier (2012 – 2013).  În perioada 2013-2015, a fost şef Serviciu de Ordine Publică, iar din 2015 până în 2017, anul în care a ieșit la pensie, Constantin Alexandru Bogdan a ocupat funcţia de inspector șef adjunct al IPJ Bistrița-Năsăud.

   

   

   

   

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  VIDEO: Daniel Suciu a donat în Sg. Băi 200 de măști, 50 de vizete și pachete cu alimente pentru vârstnici

  În acțiunea de împărțire a materialelor de protecție în Sg. Băi către personalul sanitar, polițiști sau vânzătoare, deputatul Daniel Suciu a...

  30: România începe să își numere morții

  România își numără morții! Un bărbat de 74 de ani din județul Hunedoara a murit din cauza infectării cu coronavirus.

  29 de decese sunt raportate până la această oră din cauaza infectării cu COVID 19

  Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață. Toate persoanele decedate sunt...

  Trei bistrițeni au fugit din izolare, dar au ajuns în carantină. Aproape 500.000 de lei este cuantumul amenzilor date pentru nerespectarea OM 3

  În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nistru, au fost angrenaţi în activităţi specifice peste 200 de poliţişti, 89 de jandarmi...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -