PREŞEDINTELE RADU MOLDOVAN S-A ÎNTÂLNIT CU FETELE DE LA CSM BISTRIŢA

PREŞEDINTELE RADU MOLDOVAN S-A ÎNTÂLNIT CU FETELE DE LA CSM BISTRIŢA

Preşedintele CJ BN, Radu Moldovan s-a întâlnit cu echipa de fete a CSM Bistriţa şi cu banca ei tehnică. În urma discuţiilor care s-au derulat în sala de şedinţe a Palatului Administrativ, CJ în calitate de principal finanţator al handbalului feminin bistriţean, a stabilit drept obiectiv al sezonului competiţional care începe pe 19 septembrie, o situare între primele trei echipe şi o promovare în liga profesionistă.

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru sportul din județul Bistrița-Năsăud: după o perioadă destul de lungă de timp, s-a reunit întregul lot al echipei de Handbal CSM Bistrița.

Handbal-ul este un sport cu mare potențial în județul nostru, motiv pentru care am considerat oportun ca noi, administrația județeană să ne luptăm pentru ca echipa de handbal a județului nostru să ajungă la finalul sezonului competițional din acest an în Liga Națională de Handbal feminin. Este un vis în care cred și după întâlnirea de astăzi cu fetele și antrenorii echipei, sunt convins că avem toate șansele să ajungem acolo.

Vreau să mulțumesc câtorva oameni care au îmbrățișat ideea de a avea o echipă de handbal în prima ligă feminină și care au crezut de asemenea în această idee: antrenorii echipei, domnii profesori Horațiu Pașca și Radu Moldovan, consilierii județeni și membrii aparatului de specialitate ai Consiliului Județean.

Am mare încredere în noua echipă și vă invit și pe dumneavoastră să ținem împreună pumnii strânși pentru echipă, în sezonul competițional care va începe în 19 septembrie!”

Categoria: Sport